flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! У працівника суду виявлено COVID-19

11 вересня 2020, 11:29

Повідомляємо учасників судових засідань та відвідувачів суду, що у працівника Корабельного районного суду м. Миколаєва підтверджено діагноз COVID-19.

Керівництвом суду вжито заходів для безпечного перебування в приміщенні суду. Було проведено прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь суду та кварцування приміщення. Усі працівники забезпечені засобами індивідуального захисту та сумлінно дотримуються карантинних обмежень.

Звертаємо увагу, що до приміщення суду громадяни допускаються виключно у захисних масках!

Корабельний районний суд м. Миколаєва продовжує працювати в звичному режимі задля забезпечення кожному доступу до правосуддя.

Однак, для убезпечення відвідувачів та працівників суду від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності.

Рекомендуємо подавати заяви, скарги, клопотання до Корабельного районного суду м. Миколаєва електронною поштою або поштою.

Корабельний районний суд м. Миколаєва тимчасово призупиняє проведення заходів, які не пов’язані із процесуальною діяльністю, а саме: особистий прийом громадян, екскурсії, семінари. Обмежено допуск в судове засідання осіб, які не є учасниками судових засідань.

Разом з тим, звертаємось до усіх відвідувачів суду з проханням під час карантину перебувати в приміщенні суду у засобах індивідуального захисту.

Наполегливо просимо громадян утриматися від відвідин суду, якщо у Вас є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

Нагадуємо Вам, що отримати інформацію про рух справи можна за телефонами, що розміщенні на головній сторінці офіційного веб-сайту суду -  https://kb.mk.court.gov.ua/sud1414/

 

 

Прес-секретар

Корабельного районного суду

м. Миколаєва