flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд завершив розгляд кримінального провадження відносно громадянина, який скоїв крадіжку знаходячись в салоні автомобіля патрульної поліції

17 жовтня 2018, 15:31

09 жовтня 2018 року суд закінчив розгляд  кримінального провадження по обвинуваченню громадянина  Х., у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 ч.1 КК України (крадіжка).

27 січня 2018 року приблизно о 19 год. громадянин Х. перебував на перехресті вулиці П. та проспекту Б. навпроти будинку №Х по вулиці П. в  місті Миколаєві. Там між ним та В. виник конфлікт, з  метою припинення якого був викликаний екіпаж патрульної поліції.

Громадянин Х., знаходячись в салоні службового автомобіля патрульної поліції, керуючись раптово виниклим корисливим умислом, направленим на протиправне заволодіння чужим майном,  скориставшись тією обставиною, що на нього ніхто не звертає уваги, шляхом вільного доступу таємно викрав належний В. і випадково залишений В. мобільний телефон  вартістю 4999 грн.90 коп.

В подальшому Х. з місця події зник з викраденим майном, розпорядившись ним на власний розсуд, чим заподіяв потерпілій В. матеріальну шкоду на зазначену суму.

Під час судового розгляду обвинувачений Х. повністю визнав вину у вчиненому та щиро розкаявся.

Вироком суду  обвинувачений Х. визнаний винним у вчинені  крадіжки та  йому призначено покарання  у виді штрафу  в сумі 850 (вісімсот п’ятдесят) гривень.

 

 

 

Прес-секретар

Корабельного районного

суду м.Миколаєва