flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з річницею створення Служби судової охорони

04 квітня 2023, 08:07

Починаючи з дня прийняття під охорону 15 жовтня 2020 року  та 08 лютого 2021 року Територіальне управління Служби судової охорони у Миколаївській області взяло під охорону приміщення Корабельного районного суду м. Миколаєва .

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Миколаївській області здійснюють пропуск відвідувачів Корабельного районного суду м. Миколаєва працівників суду та інших осіб до приміщень суду. Порядок пропуску осіб до суду визначено у Правилах пропуску осіб до приміщень Корабельного районного суду м. Миколаєва, затверджених наказом голови Корабельного районного суду м.Миколаєва від 15.10.2020 № 63-од.

Голова Корабельного районного суду м. Миколаєва та від імені коллективу працівникам другого відділення третього взводу першого підрозділу Територіального управління Служби судової охорони в Миколаївській  області побажали завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення, родинного благополуччя, міцного здоров’я, достатку і злагоди та висловлює подяку за ефективну співпрацю та за безпечні умови роботи суду!

Голова 

Корабельного районного суду м. Миколаєва