flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом притягнуто правопорушника до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів

23 липня 2021, 10:31

10.06.2021 року о 14 годині 06 хвилин гр. О., керуючи транспортним засобом - автомобілем “CITROEN C-ELYSEE”,  в місті Миколаєві на перехресті проспекту Богоявленського та вулиці Гетьмана Сагайдачного, був неуважним, не слідкував за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості руху та дистанції, в наслідок чого допустив зіткнення із транспортним засобом автомобілем “VOLKSWAGEN TIGUAN”,  під керуванням водія В., який рухався попереду в попутному напрямку та почав гальмувати перед пішохідним переходом, чим скоїв адміністративне правопорушення, передбачене ст. 124 КУпАП. В результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

У судовому засіданні О. свою провину визнав, у вчиненому покаявся.

Судом визнано громадянина О. винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 124 КУпАП та накладено на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п'ятдесят) гривень на користь держави та судовий збір у розмірі 454,00 грн. в дохід держави.

Повний текст рішення в ЄДРСР справа № 488/2174/21

 

Головний спеціаліст

Корабельного районного суду

м.Миколаєва