flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Корабельним районним судом м.Миколаєва було розглянуто кримінальну справу за використання громадянином завідомо підробленого офіційного документу

17 червня 2021, 14:41

 

Корабельний районний суд м. Миколаєва розглянув в порядку спрощеного провадження обвинувальний акт відносно К.   у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.4 ст. 358  КК України (використання завідомо підробленого документа).                               

19 лютого 2021 року приблизно о 01 год. 10 хв. К., керуючи автомобілем « CHEVROLET Lacetti » з державним реєстраційним номером ВЕ ХХХХ ЕК, усвідомлюючи те, що він не отримував в установленому законом порядку посвідчення водія, проїжджаючи по пр. Богоявленському, був зупинений працівниками УПП в Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, пр. Богоявленський, 234-В, за порушення ПДР. К. умисно пред`явив завідомо підроблене посвідчення водія , яке не відповідає встановленому зразку, таким чином використав завідомо підроблений документ. При огляді посвідчення водія, наданого К., працівниками поліції виявлено ознаки підробки, після чого вказане посвідчення було вилучене. Відповідно до висновку експерта бланк посвідчення водія на ім`я Л, 11.03.1987 р.н., видане 22.01.2015 року, не відповідає встановленому зразку аналогічного бланка посвідчення водія, що перебуває в офіційному обігу на території України, так як виготовлений не у відповідності до вимог, які пред`являються до даного виду об`єктів.

Судом громадянина К. визнано винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 4 ст. 358 КК України та призначено покарання у виді штрафу на користь держави у розмірі 30 (тридцяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян  у сумі 510 грн.

Повний текст рішення в ЄДРСР справа № 488/1595/21

 

Головний спеціаліст

Корабельного районного суду

м. Миколаєва