flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Верховний Суд поставив крапку в розгляді кримінального провадження відносно особи, яка під приводом непритягнення до кримінальної відповідальності рідних потерпілих  ошукувала людей  

09 червня 2021, 15:25

 

13.07.2020 року колегією суддів Корабельного районного суду м.Миколаєва було розглянуто кримінальну справу відносно громадянина П. Вироком суду останнього визнано винуватим за скоєння злочинів,   передбачених   ч. 3 ст. 15 ч. 2 ст. 190, ч. 2 ст. 190 (шахрайство), ч. 4 ст. 190 КК Україниу (заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчиненого повторно, в особливо великих розміра) та призначено покарання  шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, у виді 11 (одинадцяти) років позбавлення волі з конфіскацією усього особисто належного йому майна в дохід держави.

Також вирішено стягнути з П. на користь потерпілих матеріальну та моральну шкоду.

Захисником Д. , обвинуваченим П. та прокуратурою на вирок суду було подано апеляційну скаргу, за результатами розгляду якої вирок Корабельного районного суду м.Миколаєва було залишено без змін.

Після чого, захисником обвинуваченого було подано касаційну скаргу на ухвалу Миколаївського апеляційного суду та вирок Корабельного районного суду м.Миколаєва, які Постановою Верховного Суду від 19.05.2021 року було залишено без змін.

Зауважемо, що Постанова Верховного Суду є остаточною та оскарженню не підлягає.

 

Повне рішення в ЄДРСР справа № 489/1377/17

 

Головний спеціаліст

Корабельного районного суду

м.Миколаєва