flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддею обрано запобіжний захід відносно особи, яка підозрюється у крадіжці

20 червня 2019, 14:19

 

19.06.2019 року слідчим суддею Корабельного районного суду м.Миколаєва було розглянуто клопотання слідчого про засосування запобіжног заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного у скоєнні крадіжки.

Слідчий Корабельного ВП ГУ НП Україн в Миколаївській області за погодженням із прокурором в рамках проведення досудового розслідування звернувся до слідчого судді із клопотанням про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваної особи, мотивуючи його тим, що останній 06.06.2019 г.о 12 годтні знаходячись у приміщенні будинку, шляхом вільного доступу, таємно,повторно,викрав майно, яке належить потерпілій П.
Б. обгрунтовано підозрюється у вчиненні злочину середнього ступеню тяжкості, неодноразово раніше судимий, у тому числі, за скоєння тяжких корисних злочинів проти власності, судимість за попередні злочини у нього не знята і не погашена у встановленому Законом порядку. Інкримінований злочин скоєно підозрюваним у період призначеного судом іспитового терміну та в провадженні суду перебуває справа за його обвинуваченням за ч.2 ст.185 КК України.
Слідчим суддею клопотання було задоволено та застосовано до Б. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 60 (шістдесяти) діб (з 19.06.2019 до 18.08.2019 року включно).
У разі внесення застави у ромірі 19 210.00 грн.останній має бути негайно звільнений з-під варти та на нього покладено наступні обов`язки: прибувати до слідчого за першою вимогою, не відлучатися за межі міста Миколаєва без дозволу слідчого, прокурора або суду до закінчення досудового розслідування. Та роз`яснено підозрюваному, що в разі невиконання вказаних обовя`зків, застава буде звернута в дохід держави та щодо нього повторно може бути застосований більш суворий запобіжний захід.
Ухвала може бути оскаржена протягом 5 днів з дня її проголошення.

Повний текст рішення в ЄДРСР справа № 488/2602/19


Прес-секретар
Корабельного районного
суду м.Миколаєва