flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо проведення опитування

31 травня 2019, 09:34

Щодо проведення опитування  

Система безоплатної правової допомоги та правовий клуб PRAVOKATOR Київ  в партнерстві з громадською організацією «Фундація ДЕЮРЕ» проводить  опитування адвокатів, суддів, слідчих та прокурорів, та інших фахівців,  які працюють з малолітніми та неповнолітніми особами, що постраждали внаслідок насилля або були свідками насиллям.

 Опитування проводиться в рамках проекту «Дружня до дитини система правосуддя: гуманізація судових процесів та нетравматичні методи опитувань», що реалізується за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги та фінансується Урядом Канади» (детально проект можна почитати за посиланням: https://cutt.ly/CeIZn4).

 Анкета опитування, яке проводиться  з метою  зробити процес допиту більш дружнім як до дітей постраждалих від насильства, та свідків злочину, так і до дітей у конфлікті з законом. Зібрана інформація допоможе розробити навчальну програму для працівників системи правосуддя по роботі з неповнолітніми, які є свідками та/або постраждалими від насильства, знаходиться за посиланням  - https://cutt.ly/PeIFUd.

 

Прес-секретар

Корабельного районного

суду м.Миколаєва