flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Слідчим суддею Корабельного районного суду м.Миколаєва обрано запобіжний захід чоловіку, який підозрюється у вчинені умисного тяжкого тілесного ушкодження

04 січня 2019, 15:58

           03.01.2019 р. слідчим суддею Корабельного районного суду розглянуто  клопотання слідчого   СВ Корабельного ВП ГУНП в Миколаївській області про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно   Т., який підозрюється у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ст.121 ч.1 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

            За версією слідства 01 січня 2019 року  з 01 год. до 02 год.00 хв. Т., знаходячись біля павільйонів, розташованих поблизу будинку № Х по вулиці Х в місті Миколаєві, зустрів раніше знайомого В. та між ними виник конфлікт, в ході якого у Т. на грунті раптово виниклих особистих неприязних відносин виник умисел на заподіяння В. тілесних ушкоджень. З цією метою Т. наніс В. один удар ножем в область живота,  чим спричинив йому тілесні ушкодження у виді проникаючого поранення черевної стінки зліва з ураженням великого сальника.

          З ухвали суду вбачається,  що в задоволенні клопотання про застосування до підозрюваного Т. запобіжного заходу у виді тримання під вартою відмовлено та застосовано запобіжний захід у виді домашнього арешту та заборонено останньому залишати місце проживання в період з 20 год 00 хв. поточної доби до 06 год.00 хв. наступної доби.  Зобов’язано  громадянина Т. за першою вимогою прибувати до слідчого,  прокурора і суду та не відлучатися з місця проживання без дозволу слідчого, прокурора і суду.

            Ухвала слідчого судді підлягає негайному виконанню, але протягом п’яти днів з дня оголошення на неї може бути подана апеляційна скарга.

 

            Ухвала суду  внесена до  Єдиного Державного реєстру судових рішень.

 

  

Прес-секретар

Корабельного районного

суду м.Миколаєва