flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Корабельний районний суд проводить опитування суддів, працівників апарату суду та громадян

30 листопада 2018, 15:23

В період з 03 грудня 2018 року по  29 грудня 2018 року буде проведено анкетування суддів та працівників апарату суду. Анкетування проводиться з метою отримання інформації про поточну ситуацію роботи судів та визначення потреб органів системи правосуддя.

Також, пропонуємо в період  з 17 грудня 2018 року  по 29 грудня 2018 року  взяти участь  в анонімному опитуванні громадян щодо задоволеності якістю функціонування Корабельного районного суду м.Миколаєва. Опитування проводиться з метою об’єктивної оцінки якості послуг, що надаються судом. Отримана інформація використовуватиметься для розробки ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг, підвищення рівня довіри громадськості до суду та врахування у роботі суду.

Відповіді респондентів буде узагальнено, а висновки та пропозиції щодо удосконалення роботи розміщено на офіційному веб-сайті Корабельного районного суду м.Миколаєва.                       

Анкети для опитування знаходитимуться в канцелярії по кримінальним справам  за адресою: м.Миколаїв, вул.Самойловича, 29-а, кабінет      № 1, 1 поверх та в канцелярії по цивільних справах за адресою: м.Миколаїв, вул.Самойловича, 20-а, кабінет № 1, 1 поверх.

Відповідальна особа за проведення анкетування Андрєєва О.І.

 

Прес-секретар

Корабельного районного

суду м.Миколаєва