flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЯК ДІЗНАТИСЬ ПРО РУХ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ ЗА ДОПОМОГОЮ ЄДИНОГО ІНФОРМАЦІЙНО-ДОВІДКОВОГО ЦЕНТРУ СУДОВОЇ ВЛАДИ УКРАЇНИ

05 серпня 2022, 08:01

У кожної зі сторін судового процесу хоч раз під час розгляду цивільної, кримінальної чи адміністративної справи виникала необхідність дізнатись про рух розгляд справи. Не завжди представники сторін чи сторони по справі в умовах воєнного часу та активних бойових дій мають час та обладнання для написання змістовного запиту до суду. Відтепер дізнатись необхідну інформацію стало ще легше.

За дорученням Голови Державної судової адміністрації України Олексія Сальнікова, державним підприємством «Центр судових систем» розроблено та впроваджено Телеграм чат-бот Єдиного інформаційно-довідкового центру Судової влади України. За допомогою запровадженої функції можливо зручно направити запит та отримати інформацію.

За допомогою чат-бота можна отримати наступне: інформацію щодо руху судової справи, довідкову інформацію, розклад роботи судових установ, інформацію щодо сплати судового збору та багато іншого.

Знайти чат-бот в Telegram можна за назвою «Судова влада України» чи «@CourtGovUaBot» або перейти за активним посиланням: https://t.me/CourtGovUaBot. Після приєднання потрібно натиснути позначку «start», після цього з’явиться віконце з інформацією. Надалі потрібно натиснути «Розпочати роботу» та вибрати один із розділів, який Вам необхідний: інформація щодо руху справи, судовий збір, довідкова інформація, звернення громадян, інші питання. У кожному із розділів Ви знайдете корисну для себе інформацію та пораду як діяти далі.

Свої пропозиції щодо вдосконалення сервісів Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи Ви можете направити, скориставшись електронною адресою: inbox@ccs.court.gov.ua.

Корабельний районний суд м. Миколаєва бажає вам приємного користування системою чат-боту Telegram.