flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Старший секретарь Корабельного районного суду м. Миколаєва Скороход Олена Станіславівна відзначена нагородою “Юрист року Миколаївщини 2021”

11 грудня 2021, 15:58

 

10 грудня 2021 року в сесійному залі Миколаївської обласної ради  відбулося урочисте вручення відзнаки «Юрист року Миколаївщини 2021» .

Голова Корабельного районного суду м. Миколаєва Яна Чернявська виступила зі словами привітання до організаторів та лауреатів відзнаки «Юрист року Миколаївщини» та вручила нагороду в номінації «Працівник місцевого загального суду» старшому секретарю Корабельного районного суду м. Миколаєва Скороход Олені Станіславівні.

Відзнака «Юрист року Миколаївщини» заснована у 2012 році ГО «Союз юристів Миколаївщини» в особі Максима Коваля та за підтримки Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції в особі Сергія Шаталюка, Романа Возняка . Це програма, яка покращує імідж області, сприяє зміцненню зв’язків між юристами державного і громадського секторів, органів місцевого самоврядування. Вручення відзнаки відбувається в грудні та приурочене до Міжнародного Дня прав людини (річниця ухвалення Генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини в 1948 р.).

Колектив Корабельного районного суду м. Миколаєва щиро вітає старшого секретаря Олену Скороход з заслуженою відзнакою!