flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Безпечні умови роботи Корабельного районного суду м. Миколаєва забезпечує Служба судової охорони

13 жовтня 2021, 13:19

 

 13.10.2021 в Корабельному районному суді м. Миколаєва  відбулися урочисті заходи з нагоди – Дня захисника та захисниці України та  річниці прийняття під охорону будівлі суду  Територіальним управлінням Служби судової охорони в Миколаївській  області.

Починаючи з дня прийняття під охорону 15 жовтня 2020 року  співробітники Служби судової охорони попередили пронесення до Корабельного районного суду м. Миколаєва,  –230 одиниці заборонених предметів з них зброї -15, холодна зброя -140, газові балончики-40, інше -35 та забезпечили пропуск відвідувачів до приміщення суду-16500 осіб.

Зі словами подяки за безпеку правосуддя звернулася до співробітників Служби судової охорони голова Корабельного районного суду м.Миколаєва Яна Чернявська та відмітила, що з появою Служби судової охорони учасники судових процесів почуваються у безпеці, а відвідувачі стали більш дисциплінованими.

Наталя Тягушева – керівник апарату Корабельного районного суду м. Миколаєва побажала співробітникам міцного здоров’я та просування по службі.

Колектив Корабельного районного суду м. Миколаєва висловлює подяку Територіальному управлінню Служби судової охорони в Миколаївській  області  в особі Родіна Ігоря Романовича та колективу 2 відділення 3 взводу першого підрозділу Територіального управління Служби судової охорони в Миколаївській  області   за ефективну співпрацю та за безпечні умови роботи суду!

 

 

З повагою

Голова  Корабельного районного суду м. Миколаєва                                         Яна ЧЕРНЯВСЬКА